Hos Salgskompagniet er vi stolte af vores partnerskaber.

Derfor vil vi gerne give dig et indblik i hvad vores partnere siger om samarbejdet, undervisngen og relationen til Salgskompagniet.

I vores møde med mennesker og organisationer er vi ansvarlige for at skabe den tillid, der er en forudsætning for udvikling og eksekvering.

Hos Salgskompagniet møder du ingen snuptags-løsninger, smarte konsulenter eller illusioner om ønsket adfærd, der aldrig bliver til virkelighed.

Du møder derimod erfarne ledere og konsulenter, som du kan tillade dig at være i tvivl sammen med – og som på dette grundlag kan udstikke en retning der er velovervejet, realistisk og autentisk

Mads Foged
Privatkundedirektør – Codan Forsikring

En fantastisk dag med SALGSKOMPAGNIET.DK Sidste fredag var Forsikringsselskabet Privatsikring A/S samlet til en team dag i Odense. Vi fik gjort status, samlet op og sat ansigt på mange gode kollegaer. Som en del af dagen havde vi allieret os med Salgskompagniet, som via “Aktiv Læring” tilføjede dagen en ekstra faglig dimension En stor tak til Troels Hansen & Mikael Munk – de kan varmt anbefales.

Christian G. Johansen
Direktør, Kundecenter – CODAN

“Vi starter med dig” Et passende slogan til Salgskompagniet, som, med sikker hånd, har ført vores kundecenter i Codan gennem et univers af teori inden for nudging, feedback, assertiv kommunikation, appreciative inquiry og mange andre ting. Med god teori kommer man længst med praktisk erfaring, god facilitering og feedback i verdensklasse. Og det må man sige Mikael og Troels gav vores gode rådgivere. Tusind tak for flot afholdelse, og fordi I har givet os et adrenalinskud til vores fortsatte rejse. Jeg er helt sikker på at vi gennem refleksive rådgivere får sublime kundeoplevelser og et meget mere kommunikativt kollegaskab i vores kundecenter. Jeg kan klart give mine varmeste anbefalinger til ligesindede, som ønsker kulturændring eller andre forandringer i deres organisation.

Alexandra Gertov
Chef for studieliv – DJØF

I Djøf har vi sammen med Salgskompagniet været på en salgsrejse, hvor vores mind-set til salg skulle være positiv og hvor salgskompetencerne skulle læres og fortolkes ift. til vores organisatoriske rammer og formål som faglig organisation.

Salgskompagniet har været utroligt grundige i deres forarbejde og formået at sætter rammer for læring med udgangspunkt i vores behov. De har gjort det nærværende, operationelt og givet os en værktøjskasse for arbejdet med salg både i 1-1 situationen og, når salget foregår i store forsamlinger.

Mikael og Troels er fantastiske til at gøre salg praktisk og samtidigt give de teoretisk forudsætninger, så vi forstår det og gør det.

Resultaterne af samarbejdet har også talt for sig selv, da det har bidraget til det bedste salgsresultat.

Mads Merlung Drake
Team Leder – SOS International

Vi havde fornøjelsen af Mikaels deltagelse hen over to moduler, hvor vi tog udgangspunkt i DiSC-profilen med henblik på dialogen med forsikringstagerne. På første modul fik vi indsigt i ens egen profil, og det gav mulighed for en masse positive refleksioner – både som team, men også individuelt.

På andet modul tog vi i højere grad udgangspunkt i den eksterne dialog, og hvordan vi kunne møde folk over telefonen med udgangspunkt i deres profil. Et rigtig brugbart værktøj, som har givet værdi for os som afdeling. Mikael var rigtig behagelig, og ramte et niveau som harmonerede godt med teamet og den kultur vi har i organisationen.

Morten Lund Bering
Partnerchef – Privatsikring

Jeg har samarbejdet med Troels ifb. med salgstræning hos en samarbejdspartner. Det har været et spændende forløb, da Troels har nogle helt unikke kompetencer. Han er utrolig sympatisk, meget vidende om rigtig mange ting, ydmyg og utrolig dedikeret til sit job.

Troels formår at komme ind “bagved” salget. Altså – hvad er det som kunden “tænder” på, er meget skarp på analysedelen og han formår at stille de rette spørgsmål. Han ser nogle muligheder i salget som man måske ikke selv kan se, og på den måde er han en dygtig underviser. Så mangler man udvikling i salget, forståelse af salgets opbygning eller har man brug for et boost til sine medarbejdere – så kan jeg på det kraftigste anbefale Troels og Salgskompagniet.

Christian Bruun

Adm. direktør – Bruun & Partner – Gotlieb & Co

Salg og eksekvering = Troels Hansen! Har din virksomhed eller organisation brug for et velment spark bagi, så er det Troels i skal have fat i. Bruun & Partnere og Gottlieb & Co, har benyttet Salgskompagniet til at igangsætte vores nye salgsstrategi med løbende opfølgning. Et forløb vi er glade for og som allerede har givet positivt afkast.

Johanne Skovgaard Petersen
HR Chef – AC Birk

Mine største og bedste anbefalinger til et af de mest innovative mennesker jeg har mødt! Troels har altid en idé og løsning til hvordan man kan håndtere en given udfordring, om det så drejer sig om salg, service, bundlinje eller medarbejdertrivsel. Han har et drive uden lige, og når der er udvikling inden for hans felt, gør han alt for at tilegne sig den nødvendige viden – og mere til – omkring de nye processer. Han er en hamrende dygtig sparringspartner og en værdifuld professionel, som altid formår og ønsker at dele ud af sin viden, med lysende engagement og viljen til at gøre andre bedre inden for deres eget felt. En kæmpe inspiration.

Jesper Kystgaard
Agronomy Manager – BASF

Mikael har lavet er forløb for mig og en kollega i præsentationsteknik. Forløbet var ikke kun tavle undervisning, Mikael var med ude og høre præsentationer flere gange, som gjorde at han fulgte og støttede udviklingen vi gennemgik. God konstruktiv feedback, med masser af nye teknikker. Han personligt flyttet mig meget i forløbet med Mikael – kan varmt anbefales, også til dem der mener de er dygtige i forvejen.

Dorthe Glerup
HR Partner – Lemvigh Müller

Mine største anbefalinger af en salgsmand, der sælger med hjertet! Autentisk i alt, hvad han giver sig i kast med! Troels tør gå vejen og gør drømmen til virkelighed. Han rykker grænser og udfordrer. Krydret med hans store empati og hjælpsomme personlighed skaber han resultater – udover forventning.

Tea Nørgaard
Kommunikationsdirektør – Femiliet A/S

Vi er meget glade for at have Salgskompagniet med på denne rejse! Femilet Academy skal være med til at udvikle og motivere vores medarbejdere i butikkerne. Det er fantastisk at starte et forløb, som kontinuerligt sætter fokus på udvikling og lederskab!

Kim Lauritsen

Manager – Herning Centeret

Salgskompagniet har gennemført 2 kursusdage i Herning Centret i september 2019, og det har været en rigtig god oplevelse. Aftalen var at det skulle et kort kursus med fokus på DiSC-profiler, og jeg er sikker på at mange lærte dels om deres egen profil, og hvad de kunne forbedre, men også om andres profiler, og hvordan de kunne samarbejde bedst med disse profiler. Troels er fremragende til at få alle med, og få sat fokus på de vigtigste ting.

Glen Bisgaard
Sales Director Danmark – Apollo Travel Group

Tak for en både inspirerende og motiverende dag Mikael. I er rigtig gode til det I laver – som i – indholdet er nærværende, relevant og udviklende for modtagergruppen! At det hele så også krydres med aktiviteter og godt humør – får jo bare dagen til at ryge helt til tops på “læringskurven”.

Alexander Sôderberg
CEO – USATours

Jeg har arbejdet med Troels, et antal gange nu og allerede ved første møde, var jeg dybt imponeret over hvordan han kunne pin pointe vores svagheder og udfordringer. Med sin helt igennem fantastisk coaching, har han på to sessioner allerede løftet vores virksomhed! Jeg vil til enhver tid anbefale Troels og salgskompagniet.

Torben Hallstrup
COO – Combitherm

Combitherms salgsteam har fokuseret på at blive dygtigere til nysalg og ikke mindst mere målrettede i salgsarbejdet. Vi valgte at samarbejde med Salgskompagniet om disse opgaver, hvor der er blevet undervist, trænet og lavet handlingsplaner. Gennem workshops og personlig coaching har teamet fået flytte nogle hegnspæle, fået dybere indsigt i salg og hinanden og er nu på rette vej mod en stærkere salgskultur. Vi har oplevet Salgskompagniet som en kompetent, tillidsskabende og direkte kommunikerende samarbejdspartner, der ikke er bange for at udfordre for at skabe den ønskede udvikling. Alt i alt en god og værdiskabende oplevelse!

Victor Restofte
KAM – Bruun&Partnere

Troels og Salgskompagniet har været en stor bidragende faktor til, at jeg har udviklet mig som person både fagligt og professionelt. Troels har været en god sparringspartner igennem forløbet, og da jeg er nystartet i branchen, har det især givet et godt grundlag for min fremtidig karriere, at Troels og Mikael har givet mig råd og værktøjer til at blive den bedste version af mig selv.

Kenni Olsen
Fag- og kvalitetsansvarlig – Privatsikring

Yderst kompetent undervisning af Troels og Mikael! Deres måde at gøre teori, modeller og værktøjer til en virkeligheds nær læring – er meget inspirerende! Samtidig forstår de, at gøre undervisningen sjov og deres tilgængelighed under forløbet har været perfekt. Deres team er fantastisk og de supplere hinanden mega godt med viden og engagement

Samt et stort tak til både Troels og Mikael, for også at have overskud til at inspirere og lytte til egne tanker og læring til sig selv, som er udover pensum – (ledelsesmodel – MUTE) TAK og håber på mere sparring i fremtiden samarbejdspartner, der ikke er bange for at udfordre for at skabe den ønskede udvikling. Alt i alt en god og værdiskabende oplevelse!

Emil Hjertman 
Konsulent Bruun & Partner

Troels er utrolig passioneret omkring sit arbejde, og klart en person man ville ønske var en del af sit team. Han er utrolig dygtig til at lære fra sig, og besidder samtidig nogen gode lederegenskaber, blandt andet gennem hans evne til at kunne vise den rigtig vej til ens mål. Min oplevelse med Troels og hans arbejde i Salgskompagniet, er udelukkende positiv.

Alexander Etemadi
Team Leder – Codan Forsikring

Vi har haft fornøjelsen af Salgskompagniet, med Mikael & Troels. De har været behagelige, kompetente og sublime at arbejde med. Både jeg og mine medarbejdere har fået utrolig meget ud af uddannelsen og vi glæder os til at bruge de gode værktøjer både på jobbet men helt bestemt også privat. Tusind tak Mikael og Troels. Kæmpe anbefaling herfra.

Ulla Gram
Afdelingsformand Silkeborg – Skanderborg

”Vi har gennem de sidste to år samarbejdet med SALGSKOMPAGNIET i en målrettet indsats omkring øget organisering.Næsten alle tillidsrepræsentanter har været igennem forløbene og vi kan se en klar effekt på medlemstallet.Først stabiliseredes medlemstallet sig og de sidste måneder har vi haft flere indmeldelser end udmeldelser!

Vi tilskriver i stor grad dette tillidsrepræsentanternes store fokus og ændrede adfærd – som et resultat af forløbene med SALGSKOPMPAGNIET.”